René Hoff
Erve Joost 11
7451 VP Holten
tel: 0548-366756
e-mail:  tuin@ntwerp.nl

Kosten van een Tuinontwerp :

De prijs van een tuinontwerp is afhankelijk van diverse factoren. De definitieve prijs van een tuinontwerp kan bepaald worden zodra de situatie, wensen en eisenpakket bekend zijn.
De kosten van een tuinontwerp voor een tuin van 300 m2 of kleiner kosten gemiddeld € 250,= tot ± € 400,= (excl. opname en reistijd )
Tuinen tussen de 300 en 1000 m2 kosten tussen € 1,= en € 1.50 per m2 (totaal kavel) boven de 1000 m2 prijs op aanvraag. Een beplantingsplan is ± 50-80 % van de kosten van de prijs van een tuinontwerp, afhankelijk van het type beplantingsplan ( moderne tuinen worden vaak grotere groepen van het zelfde soort gebruikt) .
Om u goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat de wensen en eisen voor de tuin goed in beeld gebracht worden.
U kunt uw wensen en eisen en informatie over uw kavel toezenden, mochten er dan nog vragen zijn neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op en u ontvangt een geheel vrijblijvende prijsopgave.(alle prijzen zijn excl. btw )

Bedenk ook dat de vreugde van een lage prijs al lang vergeten is als de ergernis van een niet goed doordacht tuinontwerp voort duurt.

Privacy verklaring & Cookiebeleid

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.